CALISTHENICS

A saját testsúlyos edzésben (Calisthenics) természetes mozgásokkal dolgozhatsz, ami azért nagyon jó, mert ezáltal arra használhatod a testedet, amire ki van találva. Rengeteg előnye van, ha ezt választod fő edzésednek, de az is hasznos, ha kiegészítésnek használod. Nagyon kevés eszközre van szükség hozzá, a legtöbb gyakorlat elvégezhető eszköz nélkül is. Amire feltétlenül szükséged lehet, az egy húzódzkodó rúd, de többnyire ennek a helyettesítése is megoldható. Éppen ezért gyakorlatilag bárhol edzhetsz, nyaraláson, munkahelyen vagy akár iskolában is.

Egyik legfőbb előnye, hogy kíméli és fokozatosan megerősíti az inakat és az ízületeket, természetes mellékhatásként pedig kialakul tőle a tökéletesen arányos, természetes, egészséges és erős test.

Edzőink:

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!