OLIMPIAI SÚLYEMELÉS

A súlyemelő sportot senkinek sem kell bemutatni, hiszen egyike a legősibb mozgásformáknak. Örömmel jelentjük be, hogy a WSA-ban immár ez a sport is elérhető minden korosztály számára, edzettségi szinttől függetlenül.

A sportági ismereteken kívül bepillantást nyerhetsz, milyen is egy igazi olimpiai súlyemelő edzés. Az alapvető technika elsajátításán túl, az erőálló képesség, a gyors erő és a maximális erő fejlesztése a legnagyobb célkitűzésem, melyek mellett a mobilitás fokozására és a robbanékonyság növelésére is nagy hangsúlyt fogunk fektetni.

Akár a súlyemelés szerelmese vagy, akár más sportágban szeretnél fejlődni, jó helyen jársz, hiszen a súlyemelő ismeretek igen sokrétűen felhasználhatóak.

Akár kezdő vagy akár haladó, nem számít, hiszen itt megtalálhatod a számításodat és a fejlődésedhez vezető utat.

Edzőink:

Szűcs Petra

Élsportolói pályafutásom során sok mesteredző keze alatt tanulhattam, így sikerült a sport csínját-bínját elsajátítanom és ezt edzői pályafutásom során sportolóimnak át is adnom.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!