A Westend Sportaréna 2014. június 01-én megnyitotta kapuit a Nyugati pu. - tól 2percre 1000nm-en. Fő célunk nyitáskor az volt, hogy minél több emberrel megismertessük a funkcionális edzések világát elérhető árakon, kiemelkedő szakmai háttérrel.Lassan, de biztosan célba érünk, söt túl is teljesítettük másfél évvel ezelőtti tervünket! Hiszen létrejött egy közösség, akik mind más és más okból, de mégis mindannyian nálunk edzenek Együtt már a megnyitás óta.

Funkcionális edzések ( TRX, Cross, Calisthenics, Köredzés ) :

Lehetsz kezdő, vagy haladó, Mi megmutatjuk Neked az utat, motiválunk, de ha épp kihívásra szomjazol hidd el azt is megkapod! Bármikor be tudsz csatlakozni csoportos edzéseinkbe. A létszám egy órán 14-16 főre van maximalizáva. Minden újonnan csatlakozóra edzöink külön figyelmet szentelnek az edzés során, ha kell könnyitett feladatokat kapnak, így nagyon gyorsan fel tudtok majd zárkózni. Cross és Street Workout edzések esetében kezdő csoportok is indulnak és foylamtosan lehet hozzájuk csatlakozni.

Küzdősportok ( Box ) :

Itt is vannak kezdő és haladó csoportok. Nagy figyelmet fordítunk a biztos alapok felépítésére, mert csak azután lehet látványos fejlődést elérni, valamint a napi sikerélmény adagodat is csak így kaphatod meg :) Tőlünk megkapod majd a támogatást akkor is, ha versenyző szeretnél lenni, de akkor is, ha csak hobbi bunyóra vágysz.


Edzőink:

Árendás Bálint

Edzésformák: Cross, Box, Köredzés

Testépítés fitnesz edző, személyi edző, FMS specialista, SMR tanácsadó. A sport megtanított az alázatra, a türelemre, a kitartásra és arra, hogy soha ne adjam fel a céljaimat. Személyi és csoportos edzőként a tanítványok célkitűzésének elérésére összpontosítok, és segítek, hogy hatékonyan, és hosszú távon is biztonságosan érjék el fitnesz céljaikat.


Magyar László

Edzésformák: Box

1988 óta űzöm a küzdősportokat. Évekig versenyszerűen űztem a thai boxot, az elmúlt 20 évben azonban már csak a box-szal foglalkozom.Óriási szenvedélyem ez a sport, ezért az edzéseimre azokat is várom, akik egy erősítő edzésre vágynak, vagy szimplán ki akarják engedni a fáradt gőzt egy hosszú nap után, és azokat is, akiket a box technikai részletei is legalább annyira érdekelnek. Óráimon odafigyelek, hogy mindenki maximálisan elsajátítsa az alapokat, és arra építkezve tudjon továbbfejlődni.


Nagy Bálint

Edzésformák: Box

1992-ben, 14 évesen ismerkedett meg az ökölvívással, majd öt éven keresztül a Vasas SC színeiben versenyzett. Oktatással 2013 óta foglalkozik, gyerekekkel és felnőttekkel is egyaránt, akár hobbiszinten kóstolna bele valaki a sportba, akár versenyre való felkészítés a cél. 

Eredmények, képesítések:

 • Budapest Bajnokság – 1. hely
 • Magyar Bajnokság – 3. hely
 • sportoktató

Kiss Péter

Edzésformák: Cross

15 éves koráig aktívan vízilabdázott, majd 21 éves koráig Megye 1-es focistaként folytatta. Ezt 6 év testépítés követte, 5 évvel ezelőtt pedig megismerkedett a Crossfit világával, a szerelem azóta is tart.

Eredmények, képesítések:

 • közgazdász-egészségturizmus szakirány - Szolnoki Főiskola
 • Wellness animátor
 • Crossfit Lvl1 
 • OKJ Súlyemelő edző

Festorazzo Anetta

Edzésformák: KöredzésTRX

Rengeteg sportban kipróbálta magát, úszás, korcsolya, kézi- és röplabda, tenisz, vagy épp falmászás, hogy csak egy párat említsünk. Hitvallása, hogy egy edző sosincs készen, mindig van mit tanulni, mindig van hová fejlődni. Óráira mindenkit sok szeretettel és hatalmas mosollyal vár.

Eredmények, képesítések

 • sportoktató
 • TRX oktató
 • Move Better tanfolyam

Kovács Ádám

Edzésformák: CalisthenicsKöredzés

6 éves kora óta sportol, a foci mellett 16 éves korában kóstolt bele a birkózásba, ezt követi a BJJ, a box, majd a thai-box. 3 félprofi MMA mérkőzést tudhat maga mögött. Hobbija a sport mellett a színház és a motorozás, illetve gyerekeknek tart sportoktatást.

Eredmények, képesítések

 • Testépítő és személyi edzői végzettség
 • Testnevelési Egyetem - Testnevelői- és edzői szak tanulója

 Kovács Dániel Pál

Edzésformák: Cross

Immáron 5. éve űzöm a crossfit elnevezés alatt népszerűsített mozgásformákat. Ezt megelőzően a klasszikus konditermi és sajáttestsúlyos edzések (manapság népszerű fegyencedzés avagy street work out) tették ki az edzéseimet. Edzés múltam a 3. évtizedre nyúlik vissza. Azt mutatom és azt várom el, amit én is csinálok és az edzéseimen lehetővé teszem, hogy ha rendszeresen és rendesen csinálod, akkor eljuss oda, ahol most én tartok: jól érzed magad a bőrödben, van elég erőd és energiád mindahhoz amit el kell és el akarsz végezni, mosolyogva...:)


Szűcs Petra

Edzésformák: Olimpiai súlyemelés

Súlyemelő családba születtem, így a súlyok és tárcsák szeretete gyermekkorom óta elkísér. Első versenyemen 6 éves koromban vettem rész, több mint 10 éven át voltam a magyar válogatott tagja. Hatszoros Országos Bajnok vagyok és számtalan nemzetközi versenyen indultam, melyek közül a legbüszkébb az Ausztrál Ifjúsági Olimpiára vagyok, ahol 4. helyezést értem el. Élsportolói pályafutásom során sok mesteredző keze alatt tanulhattam, így sikerült a sport csínját-bínját elsajátítanom és ezt edzői pályafutásom során sportolóimnak át is adnom.

Eredmények, képesítések

 • Hatszoros országos bajnok
 • 10 évig magyar válogatott
 • Ausztrál Ifjúsági Olimpia, 4. hely

Wittman Mikós

Edzésformák: Calisthenics,Köredzés

5 éves koromtól kezdve aktívan sportolok ( Cselgáncs,Kempó,kosárlabda,saját testsúlyos edzések). Jelenlegi edzéseim a testszobrászat, az erő, a gyorsaság, az ügyesség és a speciális állóképesség jegyében zajlanak.

Eredmények, képesítések

 • Testnevelő-edző( úszás) BSC Testnevelési Egyetem
 • Testnevelő-Egészségfejlesztő tanár MSC ELTE SAVARIA Szombathely
 • Testépítés-Fitness edző TFTI

Lilienberg Zsuzsanna

Edzésformák: TRX

3 éves korom óta sportolok (ritmikus gimnasztika, vívás), mindenem a mozgás. Imádok emberekkel foglalkozni így nem is volt kérdés, hogy a sport és az emberek iránti szeretetemet testnevelő tanárként illetve edzőként tudom a legjobban megvalósítani. Nemcsak gyerekkorban de felnőttkorban is fontos a testmozgás, ezért arra törekszem, hogy tudatos felépítésű, vidám és jó hangulatú órákkal színesítsem be a mindennapjaitokat.

Eredmények, képesítések

 • TF - Testnevelő edző
 • TF - Ritmikus gimnasztika edző
 • TF - Úszó edző
 • TF - Testnevelő - Gyógytestnevelő tanár
 • TRX - oktató

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!