COMP CLASS

Célzottan versenyre felkészítő óráinkon haladó szintű tanítványainkat várjuk, akik szeretnék minden edzés alkalmával a saját határaikat feszegetni és a versenyeken sikerrel, saját magukat legyőzve teljesíteni. Az edzések - a klasszikus Crossfit edzésekkel ellentétben - 90 percesek, melyek alatt külön sor kerül súlyemelő, vagy akár gimnasztikai elemek gyakorlására, csiszolására is, illetve nagyobb munkakapacitást igénylő wodokra, feladatokra. Versenyző tanítványainktól elköteleződést, alázatot és szorgalmat várunk, hiszen a fejlődésük a fő cél.
Éppen ezért kötöttük követelményekhez a versenyfelkészítő órákon való részvételt.

Edzőink:

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.

Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett .

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!