GYMNASTICS METHOD

A Gymnastics Method a szertorna új generációs, modern és kötetlenebb formája. Ezt az edzésformát kortól, nemtől és edzettségtől függetlenül bárki elkezdheti, nincs megszabva a korhatár, ahogyan a szertornában szokás. A Gymnastics Method gyakorlatai saját testsúllyal végzendők, és igen komoly igénybevételt jelentenek mind fizikálisan, mind idegrendszerileg. Izomtömegnövelés, fogyás és szálkásítás egyaránt elérhető a workouttal megfelelő edzésprogram mellett. Talán a legönkifejezőbb mozgásformák közé sorolhatók, mivel a brutális erőelemek mellett freestyle (szabad stílusú) akrobatikus mozdulatokkal is fűszerezheti gyakorlatait a sportoló.

Edzőtermünkben kizárólagosan, egyedül az országban érhető el a Hard Body Hang hivatalos Street Workout világbajnoki kvalifikációs eszköze a CUBE Race!

OKTATÓINK>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!