OLIMPIAI SÚLYEMELÉS

A súlyemelő sportot senkinek sem kell bemutatni, hiszen egyike a legősibb mozgásformáknak. Örömmel jelentjük be, hogy a WSA-ban immár ez a sport is elérhető minden korosztály számára, edzettségi szinttől függetlenül.

A sportági ismereteken kívül bepillantást nyerhetsz, milyen is egy igazi olimpiai súlyemelő edzés. Az alapvető technika elsajátításán túl, az erőálló képesség, a gyors erő és a maximális erő fejlesztése a legnagyobb célkitűzésem, melyek mellett a mobilitás fokozására és a robbanékonyság növelésére is nagy hangsúlyt fogunk fektetni.

Akár a súlyemelés szerelmese vagy, akár más sportágban szeretnél fejlődni, jó helyen jársz, hiszen a súlyemelő ismeretek igen sokrétűen felhasználhatóak.

Akár kezdő vagy akár haladó, nem számít, hiszen itt megtalálhatod a számításodat és a fejlődésedhez vezető utat.

Edzőink:

Lovas Viktória

Lovas Viktoria vagyok, 30 éves, CrossFit és súlyemelő edző. Pici gyerek korom óta az életem része a mozgás. 3 éves koromtól 18 éves koromig a debreceni Modern Tánc Játék Stúdióban táncoltam, ami nagyon nagy szerepet játszott a későbbi mozgás és sport szeretetem megalapozásában. Érettségi után elkezdtem aktívan edzőterembe járni, majd kipróbáltam különböző más edzésmódszereket mint a Kettlebell a TRX, majd az olimpiai súlyemelés és a Crossfit. Edzői pályafutásomat 5 évvel ezelőtt kezdtem Budapesten, majd a szülő városomban csatlakoztam a CrossFit Debrecen csapatához, ahol azóta is aktívan tevékenykedem. Számomra ez a sport elsősorban az egészséges életmódot, a fittséget jelenti, a célom pedig ezeknek a továbbadása.

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.

Selmeczi Lilla

Lilla 2013 körül kezdett el cross training-ezni, majd Crossfitezni. Előtte több mozgásformát is kipróbált (jóga, különböző aerobik órák, futás, vízilabda, rsg, tájfutás, hiphop, kondi, trx), de ezek közül egyik sem kötötte le hosszabb ideig.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!