CrossFit Burn

Burn óráinkra tapasztalattól függetlenül várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné átélni a Crossfit edzés intenzitását és hangulatát, de a súlyemelés gyakorlatait kevesbé preferálja, vagy még nem sajátította el biztonságos szinten.
Ha szeretnéd fejleszteni az állóképességed, kitartásod, akkor itt a helyed. A Burn órákon kizárólag a WOD-okra fókuszálva 2-3 rövidebb, vagy akár egy hosszabb, egyénileg vagy csapatban végrehajtott feladatokkal találkozhattok. Amit garantálni tudunk, az a jó hangulat, az izzadás és a kifáradás!

Edzőink:

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része.

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.

Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett .

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!