Functional bodybuilding

Sok, számotokra új gyakorlattal ismerkedhettek meg a Functional bodybuilding óráinkon, melyek során izomtömeget és izomtónust szeretnénk növelni. Megtapasztalhatjátok a magas ismétlésszámmal (6-12), lassú tempóban végrehajtott feladatokban rejlő kihívásokat. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne elmélyedni a funkcionális edzés világában és szeretné bővíteni gyakorlatrepertoárját, illetve várjuk azokat a vendégeket is, akiknek a CrossFit és Burn óráink túl intenzívek, de szeretnék formában tartani magukat.

Edzőink:

Nagy Bálint

1992-ben, 14 évesen ismerkedett meg az ökölvívással, majd öt éven keresztül a Vasas SC színeiben versenyzett. Oktatással 2013 óta foglalkozik, gyerekekkel és felnőttekkel is egyaránt, akár hobbiszinten kóstolna bele valaki a sportba, akár versenyre való felkészítés a cél.

LOKÁR MÁRK

Tizedik éve foglalkozom ökölvívással, és nyolcadik éve versenyszerűen is a Vasas SC színeiben. Utánpótlás korosztályban magyarbajnoki címig, felnőttbe eddig többször magyar bajnoki éremig sikerült jutnom.
Célom világversenyről egyszer vagy lehetőségeimhez mérten minél többször éremmel hazatérni ezzel öregbíteni a magyar ökölvívás hírnevét. Az ökölvívásban találtam meg a számításaimat, és rengeteget köszönhetek az ökölvívó sportnak és ezen belül az edzőimnek az élethez való hozzáállásban és a jellemem fejlődésében.

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!