Functional bodybuilding

Sok, számotokra új gyakorlattal ismerkedhettek meg a Functional bodybuilding óráinkon, melyek során izomtömeget és izomtónust szeretnénk növelni. Megtapasztalhatjátok a magas ismétlésszámmal (6-12), lassú tempóban végrehajtott feladatokban rejlő kihívásokat. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne elmélyedni a funkcionális edzés világában és szeretné bővíteni gyakorlatrepertoárját, illetve várjuk azokat a vendégeket is, akiknek a CrossFit és Burn óráink túl intenzívek, de szeretnék formában tartani magukat.

Edzőink:

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.

Csizmadia Krisztián

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, testnevelő̋ tanár 5 és fél éves képzésén végeztem, 2022 januárjában. A testnevelési egyetemi tanulmányaim is jól tükrözik a szoros kapcsolatot, ami már középiskola óta a sporthoz fűz.

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!