TRX

A funkcionális tréning egyik népszerű válfaja, ami lényegében egy 70 dkg-os hevederrendszeren (TRX) alapul, kizárólag a test saját súlyát és a gravitációt hasznosítva dolgoztatja meg az egész testet. A módszert az amerikai haditengerészet elit kommandója, a Navy SEAL fejlesztette ki annak érdekében, hogy legváltozatosabb körülmények között – kikötőkben, raktárakban, hajók és tengeralattjárók szűk kabinjaiban is legyen lehetőségük erőnlétük szinten tartására. Az eredmény egy nagyon mobilis, szinte végtelen számú gyakorlatsort, intenzív edzést lehetővé tévő eszköz és edzésforma, a TRX lett.

A TRX előnye, hogy a teljes testet átmozgatva, a stabilizáló izmokat folyamatosan dolgoztatva egyszerre fejleszt erőt és állóképességet. Bárki és bármikor elkezdheti, függetlenül fittségi szintjétől függetlenül, ráadásul esztétikus és funkcionális izmokat egyaránt fejleszt, intenzitása révén pedig az anyagcserét is felpörgeti. A TRX lényegesen hatékonyabb, mint egy cardio edzés, nem csak az edzés közben égetünk több kalóriát, hanem az azt követő regenerációs időszakban is, amíg a szervezet visszaáll az úgynevezett egyensúlyi állapotba.

Edzőink:

Festorazzo Anetta

Rengeteg sportban kipróbálta magát, úszás, korcsolya, kézi- és röplabda, tenisz, vagy épp falmászás, hogy csak egy párat említsünk. Hitvallása, hogy egy edző sosincs készen, mindig van mit tanulni, mindig van hová fejlődni. Óráira mindenkit sok szeretettel és hatalmas mosollyal vár.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!