GIMNASZTIKA

A crossfitben előforduló gimnasztikai gyakorlatok (HS és verziói, pull up, MU, bar/ring gyakorlatok) technikájának elsajátítása, az elvégzésükhöz szükséges erő fejlesztése. Rávezető, kiegészítő gyakorlatokkal a helyes technika fejlesztése. Mindenki a saját képességeinek, szintjének megfelelő progressziókat kapja, hogy kezdőbbek és haladóbbak számára is megfelelő fejlődési lehetőséget kínáljon az óra. Azok számára ideális, akik fejlődni szeretnének a CrossFithez szükséges technikásabb gimnasztikai gyakorlatokban, vagy szeretnének megfelelően megerősödni egy-egy nehezebb gyakorlathoz.

Edzőink:

LOKÁR MÁRK

Tizedik éve foglalkozom ökölvívással, és nyolcadik éve versenyszerűen is a Vasas SC színeiben. Utánpótlás korosztályban magyarbajnoki címig, felnőttbe eddig többször magyar bajnoki éremig sikerült jutnom.
Célom világversenyről egyszer vagy lehetőségeimhez mérten minél többször éremmel hazatérni ezzel öregbíteni a magyar ökölvívás hírnevét. Az ökölvívásban találtam meg a számításaimat, és rengeteget köszönhetek az ökölvívó sportnak és ezen belül az edzőimnek az élethez való hozzáállásban és a jellemem fejlődésében.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!