A CROSSFIT GRUND 2014. június 01-én megnyitotta kapuit a Nyugati pu. - tól 2percre 1000nm-en. Fő célunk nyitáskor az volt, hogy minél több emberrel megismertessük a funkcionális edzések világát elérhető árakon, kiemelkedő szakmai háttérrel.Lassan, de biztosan célba érünk, söt túl is teljesítettük másfél évvel ezelőtti tervünket! Hiszen létrejött egy közösség, akik mind más és más okból, de mégis mindannyian nálunk edzenek Együtt már a megnyitás óta.

Funkcionális edzések:

Lehetsz kezdő, vagy haladó, Mi megmutatjuk Neked az utat, motiválunk, de ha épp kihívásra szomjazol hidd el azt is megkapod! Bármikor be tudsz csatlakozni csoportos edzéseinkbe. A létszám egy órán 14-16 főre van maximalizáva. Minden újonnan csatlakozóra edzöink külön figyelmet szentelnek az edzés során, ha kell könnyitett feladatokat kapnak, így nagyon gyorsan fel tudtok majd zárkózni. CrossFit edzések esetében kezdő csoportok is indulnak és foylamtosan lehet hozzájuk csatlakozni.

Küzdősportok ( Box ) :

Itt is vannak kezdő és haladó csoportok. Nagy figyelmet fordítunk a biztos alapok felépítésére, mert csak azután lehet látványos fejlődést elérni, valamint a napi sikerélmény adagodat is csak így kaphatod meg :) Tőlünk megkapod majd a támogatást akkor is, ha versenyző szeretnél lenni, de akkor is, ha csak hobbi bunyóra vágysz.


Edzőink:


Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, a CrossFit Grund vezetőedzője. Termünk mindennapi igazgatása mellett egyetemi testnevelő tanárként dolgozom, így határozottan állíthatom, hogy a napjaim jelentős részét a mozgás teszi ki. A csoportos órákon felül személyi edzések keretein belül is foglalkozom a vendégekkel. Arra törekszem, hogy minden egyes ember, aki nálunk sportol, élményekkel (legyen az közösségi élmény vagy sportsiker) és új ismeretekkel távozzon tőlünk, amit az edzés-alkalmak során gyarapítani tud!
Külön örömmel tölt el, ha a vendégek versenyzői ambíciókkal látogatnak el hozzánk, hiszen felkészítésükkel is foglalatoskodom.

Pár infó rólam:
Diplomámat a Testnevelési Egyetem Osztatlan tanári szakán szereztem. Általános iskolás koromban versenyszerűen úsztam és kézilabdáztam, végül szegediként a kézilabdát választottam, viszont 12 év után újabb válaszút elé érkeztem. Vagy a sport, vagy az egyetem. 2 évig űztem egyszerre mindkettőt, majd a tanulásra esett a választás. Ezek után találtam rá a CrossFitre 2017-ben, ami azóta szenvedélyemmé vált. Igyekszem minden nap tudásom legjavát nyújtani, illetve tanfolyamokon, képzéseken történő részvételekkel fejleszteni/képezni magamat!
Szeretettel várok mindenkit, aki csatlakozni szeretne közösségünkhöz, és szeretné megismerni, mekkora ereje van egy motiváló csapatnak az edzések során!
Találkozunk a teremben!

2021 – Testnevelési Egyetem – Mester diploma
2022 – CrossFit Level 1 Trainer
2023 – Erőnléti edző


Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része. Többféle mozgásformát kipróbált, mint a futás, aerobik, jóga, kondi, falmászás, de csak utóbbi által talált rá igazán a mozgás örömére. 2013-ban ismerte meg jobban a funkcionális edzések világát, TRX, kettlebell és cross edzésekre kezdett el járni. A CrossFitben az fogta meg igazán, hogy rendkívül változatos és egyszerre több területet képes fejleszteni. Adri 2018 óta tart edzéseket, a saját szakmai fejlődésén túl a vendégei fejlődése is fontos számára. Igyekszik a legjobb tudását nyújtani és bízik benne, hogy itt a Grundon mindenkire rátalál a mozgás öröme.


Lokár Márk

Több mint tíz éve foglalkozom az ökölvívással, és több mint nyolc éve versenyszerűen is a Vasas SC színeiben. Utánpótlás korosztályban magyarbajnoki címig, felnőttbe eddig többször magyar bajnoki éremig sikerült jutnom.
Célom világversenyről egyszer vagy lehetőségeimhez mérten minél többször éremmel hazatérni ezzel öregbíteni a magyar ökölvívás hírnevét.
Az ökölvívásban találtam meg a számításaimat, és rengeteget köszönhetek az ökölvívó sportnak és ezen belül az edzőimnek az élethez való hozzáállásban és a jellemem fejlődésében.


Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett (Magyar Asztalitenisz Válogatott, Vívók, Jégkorongozók fordultak meg a kezeim között) csoportos óra instruktor (TRX, Crossfit, köredzés), Korrektív Tréner (a gyógytorna utáni és a normális edzésterhelés közötti időszak), személyi edző egészségmegőrzés céljából. A CrossFit-en belül egy sérülés miatt elkezdtem többet foglalkozni a gimnasztikai gyakorlatokkal, így ha bármiben elakadtatok volna, nyugodtan keressetek meg és megnézzük, hogy hogyan tudnánk továbblépni.
Néhány info általánosságban magamról. Egy sokat mosolygó, örökmozgó srác vagyok, aki szereti a kihívásokat és az egész életét végigkísérte a sport. 6 éves korom óta sportolok, többek között torna, labdarúgás, 18 év asztalitenisz, ebből 8 év külföldön, jelenleg funkcionális edzéssel, kerékpározással és műugrással tartom formában magam. Folyamatosan képzem magam és számomra új sportágakat próbálok ki.

Fontosabb képzéseim amiket elvégeztem a Testnevelési egyetem mellett:
2014 Funkcionális edző
2015 Kinesio Tape
2017 Erőnleti edző
2018 Korrektiv Tréner
2021 Crossfit Level 1


Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált. Saját edzéseim során szeretem fejleszteni magam, új gyakorlatokat tanulni vagy tökéletesíteni egy-egy gyakorlatot, ezen élmények és tapasztalatok hatására kezdtem el edzőnek tanulni, hogy még jobban elmélyítsem tudásom, még felkészültebb lehessek. Már, több mint 3 éve tartok személyi edzéseket és csoportos órákat is. Célom, hogy a tanulmányaim során megszerzett tudásom, valamint az edzéseimen és a versenyeken gyűjtött tapasztalataimmal segítsem a vendégeimet a hatékonyabb edzésben, hogy napról napra jobbak, fittebbek legyenek, kihozzák magukból a maximumot és folyamatosan fejlődjenek.

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!