A Westend Sportaréna 2014. június 01-én megnyitotta kapuit a Nyugati pu. - tól 2percre 1000nm-en. Fő célunk nyitáskor az volt, hogy minél több emberrel megismertessük a funkcionális edzések világát elérhető árakon, kiemelkedő szakmai háttérrel.Lassan, de biztosan célba érünk, söt túl is teljesítettük másfél évvel ezelőtti tervünket! Hiszen létrejött egy közösség, akik mind más és más okból, de mégis mindannyian nálunk edzenek Együtt már a megnyitás óta.

Funkcionális edzések ( TRX, CrossFit, Calisthenics ) :

Lehetsz kezdő, vagy haladó, Mi megmutatjuk Neked az utat, motiválunk, de ha épp kihívásra szomjazol hidd el azt is megkapod! Bármikor be tudsz csatlakozni csoportos edzéseinkbe. A létszám egy órán 14-16 főre van maximalizáva. Minden újonnan csatlakozóra edzöink külön figyelmet szentelnek az edzés során, ha kell könnyitett feladatokat kapnak, így nagyon gyorsan fel tudtok majd zárkózni. Cross és Street Workout edzések esetében kezdő csoportok is indulnak és foylamtosan lehet hozzájuk csatlakozni.

Küzdősportok ( Box ) :

Itt is vannak kezdő és haladó csoportok. Nagy figyelmet fordítunk a biztos alapok felépítésére, mert csak azután lehet látványos fejlődést elérni, valamint a napi sikerélmény adagodat is csak így kaphatod meg :) Tőlünk megkapod majd a támogatást akkor is, ha versenyző szeretnél lenni, de akkor is, ha csak hobbi bunyóra vágysz.


Edzőink:

Magyar László

Edzésformák: Box

1988 óta űzöm a küzdősportokat. Évekig versenyszerűen űztem a thai boxot, az elmúlt 20 évben azonban már csak a box-szal foglalkozom.Óriási szenvedélyem ez a sport, ezért az edzéseimre azokat is várom, akik egy erősítő edzésre vágynak, vagy szimplán ki akarják engedni a fáradt gőzt egy hosszú nap után, és azokat is, akiket a box technikai részletei is legalább annyira érdekelnek. Óráimon odafigyelek, hogy mindenki maximálisan elsajátítsa az alapokat, és arra építkezve tudjon továbbfejlődni.


Nagy Bálint

Edzésformák: Box

1992-ben, 14 évesen ismerkedett meg az ökölvívással, majd öt éven keresztül a Vasas SC színeiben versenyzett. Oktatással 2013 óta foglalkozik, gyerekekkel és felnőttekkel is egyaránt, akár hobbiszinten kóstolna bele valaki a sportba, akár versenyre való felkészítés a cél. 

Eredmények, képesítések:

 • Budapest Bajnokság – 1. hely
 • Magyar Bajnokság – 3. hely
 • sportoktató

Kiss Péter

Edzésformák: CrossFit, Olimpiai Súlyemelés

15 éves koráig aktívan vízilabdázott, majd 21 éves koráig Megye 1-es focistaként folytatta. Ezt 6 év testépítés követte, 5 évvel ezelőtt pedig megismerkedett a Crossfit világával, a szerelem azóta is tart.

Eredmények, képesítések:

 • közgazdász-egészségturizmus szakirány - Szolnoki Főiskola
 • Wellness animátor
 • Crossfit Lvl1 
 • OKJ Súlyemelő edző

Festorazzo Anetta

Edzésformák: TRX

Rengeteg sportban kipróbálta magát, úszás, korcsolya, kézi- és röplabda, tenisz, vagy épp falmászás, hogy csak egy párat említsünk. Hitvallása, hogy egy edző sosincs készen, mindig van mit tanulni, mindig van hová fejlődni. Óráira mindenkit sok szeretettel és hatalmas mosollyal vár.

Eredmények, képesítések

 • sportoktató
 • TRX oktató
 • Move Better tanfolyam

Kovács Ádám

Edzésformák:  KettleCross

6 éves kora óta sportol, a foci mellett 16 éves korában kóstolt bele a birkózásba, ezt követi a BJJ, a box, majd a thai-box. 3 félprofi MMA mérkőzést tudhat maga mögött. Hobbija a sport mellett a színház és a motorozás, illetve gyerekeknek tart sportoktatást.

Eredmények, képesítések

 • Testépítő és személyi edzői végzettség
 • Testnevelési Egyetem - Testnevelői- és edzői szak tanulója

 Kovács Dominik

Edzésformák: CrossFit

A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, Gyógytestnevelő-Testnevelő tanári szakon. Az egyetem alatt hivatásommá vált az emberekkel és a sporttal való foglalkozás. Ezt szeretném kamatoztatni edzőként is.
A sporttal szerencsére már gyermekkoromban megismerkedtem és az életem szerves részévé vált. 13 év labdarúgás után pártoltam át a Crossfitre. Az egyetem által viszont rengeteg sportot ismertem és tanultam meg magas szinten. Az életem egyik alapvető céljává vált, hogy ezt a tudást átadhassam másoknak.


Lovas Viktoria

Edzésformák: CrossFit, Súlyemelés

Lovas Viktoria vagyok, 30 éves, CrossFit és súlyemelő edző. Pici gyerek korom óta az életem része a mozgás. 3 éves koromtól 18 éves koromig a debreceni Modern Tánc Játék Stúdióban táncoltam, ami nagyon nagy szerepet játszott a későbbi mozgás és sport szeretetem megalapozásában. Érettségi után elkezdtem aktívan edzőterembe járni, majd kipróbáltam különböző más edzésmódszereket mint a Kettlebell a TRX, majd az olimpiai súlyemelés és a Crossfit. Edzői pályafutásomat 5 évvel ezelőtt kezdtem Budapesten, majd a szülő városomban csatlakoztam a CrossFit Debrecen csapatához, ahol azóta is aktívan tevékenykedem. Számomra ez a sport elsősorban az egészséges életmódot, a fittséget jelenti, a célom pedig ezeknek a továbbadása.

Eredmények, képesítések

 • Súlyemelő sportedző
 • CF Level 1 Trainer 2016
 • CF Level 2 Trainer 2017
 • Crossfit Kids Trainer 2018
 • IWI: Testepités-Fitnesz sport edző

Restás Adrienn

Edzésformák: TRX

Feltöltés alatt!

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!