A CROSSFIT GRUND 2014. június 01-én megnyitotta kapuit a Nyugati pu. - tól 2percre 1000nm-en. Fő célunk nyitáskor az volt, hogy minél több emberrel megismertessük a funkcionális edzések világát elérhető árakon, kiemelkedő szakmai háttérrel.Lassan, de biztosan célba érünk, söt túl is teljesítettük másfél évvel ezelőtti tervünket! Hiszen létrejött egy közösség, akik mind más és más okból, de mégis mindannyian nálunk edzenek Együtt már a megnyitás óta.

Funkcionális edzések ( TRX, CrossFit ) :

Lehetsz kezdő, vagy haladó, Mi megmutatjuk Neked az utat, motiválunk, de ha épp kihívásra szomjazol hidd el azt is megkapod! Bármikor be tudsz csatlakozni csoportos edzéseinkbe. A létszám egy órán 14-16 főre van maximalizáva. Minden újonnan csatlakozóra edzöink külön figyelmet szentelnek az edzés során, ha kell könnyitett feladatokat kapnak, így nagyon gyorsan fel tudtok majd zárkózni. CrossFit és Gymnastics Method edzések esetében kezdő csoportok is indulnak és foylamtosan lehet hozzájuk csatlakozni.

Küzdősportok ( Box ) :

Itt is vannak kezdő és haladó csoportok. Nagy figyelmet fordítunk a biztos alapok felépítésére, mert csak azután lehet látványos fejlődést elérni, valamint a napi sikerélmény adagodat is csak így kaphatod meg :) Tőlünk megkapod majd a támogatást akkor is, ha versenyző szeretnél lenni, de akkor is, ha csak hobbi bunyóra vágysz.


Edzőink:

Nagy Bálint

Edzésformák: Box

1992-ben, 14 évesen ismerkedett meg az ökölvívással, majd öt éven keresztül a Vasas SC színeiben versenyzett. Oktatással 2013 óta foglalkozik, gyerekekkel és felnőttekkel is egyaránt, akár hobbiszinten kóstolna bele valaki a sportba, akár versenyre való felkészítés a cél. 

Eredmények, képesítések:

 • Budapest Bajnokság – 1. hely
 • Magyar Bajnokság – 3. hely
 • sportoktató

Festorazzo Anetta

Edzésformák: TRX

Rengeteg sportban kipróbálta magát, úszás, korcsolya, kézi- és röplabda, tenisz, vagy épp falmászás, hogy csak egy párat említsünk. Hitvallása, hogy egy edző sosincs készen, mindig van mit tanulni, mindig van hová fejlődni. Óráira mindenkit sok szeretettel és hatalmas mosollyal vár.

Eredmények, képesítések

 • sportoktató
 • TRX oktató
 • Move Better tanfolyam

 Kovács Dominik

Edzésformák: CrossFit

A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, Gyógytestnevelő-Testnevelő tanári szakon. Az egyetem alatt hivatásommá vált az emberekkel és a sporttal való foglalkozás. Ezt szeretném kamatoztatni edzőként is.
A sporttal szerencsére már gyermekkoromban megismerkedtem és az életem szerves részévé vált. 13 év labdarúgás után pártoltam át a Crossfitre. Az egyetem által viszont rengeteg sportot ismertem és tanultam meg magas szinten. Az életem egyik alapvető céljává vált, hogy ezt a tudást átadhassam másoknak.


Lovas Viktoria

Edzésformák: CrossFit, Súlyemelés

Lovas Viktoria vagyok, 30 éves, CrossFit és súlyemelő edző. Pici gyerek korom óta az életem része a mozgás. 3 éves koromtól 18 éves koromig a debreceni Modern Tánc Játék Stúdióban táncoltam, ami nagyon nagy szerepet játszott a későbbi mozgás és sport szeretetem megalapozásában. Érettségi után elkezdtem aktívan edzőterembe járni, majd kipróbáltam különböző más edzésmódszereket mint a Kettlebell a TRX, majd az olimpiai súlyemelés és a Crossfit. Edzői pályafutásomat 5 évvel ezelőtt kezdtem Budapesten, majd a szülő városomban csatlakoztam a CrossFit Debrecen csapatához, ahol azóta is aktívan tevékenykedem. Számomra ez a sport elsősorban az egészséges életmódot, a fittséget jelenti, a célom pedig ezeknek a továbbadása.

Eredmények, képesítések

 • Súlyemelő sportedző
 • CF Level 1 Trainer 2016
 • CF Level 2 Trainer 2017
 • Crossfit Kids Trainer 2018
 • IWI: Testepités-Fitnesz sport edző

Restás Adrienn

Edzésformák: TRX

Gyerekként nem voltam az a sportos típus. A rendszeres mozgás csak az egyetemi évek alatt lett az életem része, azóta viszont töretlen a lelkesedésem. Az első szerelem a fal- és sziklamászás volt, majd kipróbáltam több mozgásformát is, mint pl. a TRX, Kettlebell, Crossfit.
2014-ben léptem be először ebbe a terembe az első TRX órámra. Azóta sok minden megváltozott. A mozgás iránti szeretetem egyre csak erősödött, és célom lett, hogy ezt az érzést másoknak is átadhassam.


Szép Zsolt

Edzésformák: CrossFit

A sportolást 6 évesen labdarúgással kezdtem, majd 8 éven át versenyszerűen kézilabdáztam, mindeközben a kosárlabdázást is magas szinten űztem. Ezek után a klasszikus edzőtermi hangulat ragadott magával. A Crossfittel 2013-ban ismerkedtem meg egy hosszabb külföldön való tartozkodásom alatt,majd miután hazajöttem, egyből el is végeztem egy kezdő tanfolyamot és a Crossfit onnantól az életem részévé vált. Azóta is folyamatosan képzem magam,hogy minnél magasabb szinten tudjam átadni a Crossfit és amúgy a mozgás iránti szeretetemet!


Lokár Márk

Edzésformák: Box

Tizedik éve foglalkozom ökölvívással, és nyolcadik éve versenyszerűen is a Vasas SC színeiben. Utánpótlás korosztályban magyarbajnoki címig, felnőttbe eddig többször magyar bajnoki éremig sikerült jutnom.
Célom világversenyről egyszer vagy lehetőségeimhez mérten minél többször éremmel hazatérni ezzel öregbíteni a magyar ökölvívás hírnevét. Az ökölvívásban találtam meg a számításaimat, és rengeteget köszönhetek az ökölvívó sportnak és ezen belül az edzőimnek az élethez való hozzáállásban és a jellemem fejlődésében.

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!