A CROSSFIT GRUND 2014. június 01-én megnyitotta kapuit a Nyugati pu. - tól 2percre 1000nm-en. Fő célunk nyitáskor az volt, hogy minél több emberrel megismertessük a funkcionális edzések világát elérhető árakon, kiemelkedő szakmai háttérrel.Lassan, de biztosan célba érünk, söt túl is teljesítettük másfél évvel ezelőtti tervünket! Hiszen létrejött egy közösség, akik mind más és más okból, de mégis mindannyian nálunk edzenek Együtt már a megnyitás óta.

Funkcionális edzések ( TRX, CrossFit ) :

Lehetsz kezdő, vagy haladó, Mi megmutatjuk Neked az utat, motiválunk, de ha épp kihívásra szomjazol hidd el azt is megkapod! Bármikor be tudsz csatlakozni csoportos edzéseinkbe. A létszám egy órán 14-16 főre van maximalizáva. Minden újonnan csatlakozóra edzöink külön figyelmet szentelnek az edzés során, ha kell könnyitett feladatokat kapnak, így nagyon gyorsan fel tudtok majd zárkózni. CrossFit és Gymnastics Method edzések esetében kezdő csoportok is indulnak és foylamtosan lehet hozzájuk csatlakozni.

Küzdősportok ( Box ) :

Itt is vannak kezdő és haladó csoportok. Nagy figyelmet fordítunk a biztos alapok felépítésére, mert csak azután lehet látványos fejlődést elérni, valamint a napi sikerélmény adagodat is csak így kaphatod meg :) Tőlünk megkapod majd a támogatást akkor is, ha versenyző szeretnél lenni, de akkor is, ha csak hobbi bunyóra vágysz.


Edzőink:

Kádár Balázs

Edzésformák: CrossFit, Súlyemelés, Mobility

Sziasztok! Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója. A Grundban való tevékenykedés mellett testnevelő tanárként is dolgozom egy általános iskolában. Szeretném, ha minden tanítvány egy kicsivel több tudással és nem utolsó sorban élménnyel távozna, mint amivel érkezett, nap mint nap. Szeretettel várok mindenkit, aki egy jó közösséghez szeretne tartozni, legyen akár kezdő, akár haladóbb szinten. Külön öröm lenne számomra, ha valaki versenyzési céllal járna le edzeni, de edzői kvalitásaim folyamatos fejlődése mellett igyekszem mindenkinek tudásom legjavát nyújtani! Remélem hamarosan találkozunk! Hajrá Grund!


Selmeczi Lilla

Edzésformák: CrossFit, CrossFit Burn, Súlyemelés, Mobility

Lilla 2013 körül kezdett el cross training-ezni, majd Crossfitezni. Előtte több mozgásformát is kipróbált (jóga, különböző aerobik órák, futás, vízilabda, rsg, tájfutás, hiphop, kondi, trx), de ezek közül egyik sem kötötte le hosszabb ideig. A Crossfittel megváltozott a helyzet. 2016 tavaszán puszta érdeklődésből elvégezte a Thor Gym Functional Movement Trainer képzését, majd 2018-tól kezdett el csoportos és személyi edzéseket tartani. Később Thaiföldön, Koh Tao szigetén a Koh Tao Crossfit teremben is vezetett csoportos órákat. Az edzésben a hosszú távon is fenntartható egészséges mozgást tartja szem előtt.


Lovas Viktoria

Edzésformák: CrossFit, Súlyemelés

Lovas Viktoria vagyok, 30 éves, CrossFit és súlyemelő edző. Pici gyerek korom óta az életem része a mozgás. 3 éves koromtól 18 éves koromig a debreceni Modern Tánc Játék Stúdióban táncoltam, ami nagyon nagy szerepet játszott a későbbi mozgás és sport szeretetem megalapozásában. Érettségi után elkezdtem aktívan edzőterembe járni, majd kipróbáltam különböző más edzésmódszereket mint a Kettlebell a TRX, majd az olimpiai súlyemelés és a Crossfit. Edzői pályafutásomat 5 évvel ezelőtt kezdtem Budapesten, majd a szülő városomban csatlakoztam a CrossFit Debrecen csapatához, ahol azóta is aktívan tevékenykedem. Számomra ez a sport elsősorban az egészséges életmódot, a fittséget jelenti, a célom pedig ezeknek a továbbadása.

Eredmények, képesítések

  • Súlyemelő sportedző
  • CF Level 1 Trainer 2016
  • CF Level 2 Trainer 2017
  • Crossfit Kids Trainer 2018
  • IWI: Testepités-Fitnesz sport edző

Restás Adrienn

Edzésformák: TRX

Gyerekként nem voltam az a sportos típus. A rendszeres mozgás csak az egyetemi évek alatt lett az életem része, azóta viszont töretlen a lelkesedésem. Az első szerelem a fal- és sziklamászás volt, majd kipróbáltam több mozgásformát is, mint pl. a TRX, Kettlebell, Crossfit.
2014-ben léptem be először ebbe a terembe az első TRX órámra. Azóta sok minden megváltozott. A mozgás iránti szeretetem egyre csak erősödött, és célom lett, hogy ezt az érzést másoknak is átadhassam.


Lokár Márk

Edzésformák: Box

Tizedik éve foglalkozom ökölvívással, és nyolcadik éve versenyszerűen is a Vasas SC színeiben. Utánpótlás korosztályban magyarbajnoki címig, felnőttbe eddig többször magyar bajnoki éremig sikerült jutnom.
Célom világversenyről egyszer vagy lehetőségeimhez mérten minél többször éremmel hazatérni ezzel öregbíteni a magyar ökölvívás hírnevét. Az ökölvívásban találtam meg a számításaimat, és rengeteget köszönhetek az ökölvívó sportnak és ezen belül az edzőimnek az élethez való hozzáállásban és a jellemem fejlődésében.

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!