CrossFit

Crossfit edzéseinkről a crossfitgrund.hu weboldalon kaphatsz információkat

Mi is az a Crossfit?

„Constantly varied functional movements, executed at high intensity”. Vagyis „állandóan váltakozó funkcionális mozgásformák, magas intenzitással végrehajtva”. A Crossfit feladatrepertoárja több sportági mozgásformából áll össze, és a mai napig folyamatosan bővül. Ezek a sportágak a súlyemelés, az erőemelés, a szertorna/ gimnasztika és az atlétika. Az előbb felsorolt sportágak mozgásanyaga és a Crossfitre jellemző feladatok szinte kimeríthetetlen a gyakorlatok száma.

Kinek való a Crossfit?

Szeretett sportágunk egyik legpozitívabb hozama, hogy feladatait fiataltól az idősig, a vékonytól az erősebb csontozatú alkatig, az alacsonytól a magasig mindenki képes a saját képességeihez alakítva végrehajtani. A Grundon tanítványainkkal kapcsolatban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kizárólag saját képességeikhez mérten fejlődjenek és csak saját magukat tartsák szem előtt. Edzői stábunk napról-napra arra törekszik, hogy a már korábban tanult vagy akár újonnan előkerülő elemek, gyakorlatok rögzüljenek, így később kamatoztatni tudják tudásukat óráinkon.

Edzőink:

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része.

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.

Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett .

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!