KettleCross

A még manapság is újdonságnak ható, sajátos formájú eszköz valójában igen mély gyökerekkel rendelkezik, legalábbis Oroszország, illetve az egykori Szovjetunió területén. A kettlebell, avagy eredeti nevén a girja már a cári időkben is nagy népszerűségnek örvendett, később pedig a profi sportolók, kiváltképp a súlyemelők, illetve a különleges katonai egységek erőnléti edzésének alapvető eszköze lett. Későbbi világsikere is ennek köszönhető, az egykori Specnaz kiképző, Pavel Tsatsouline Amerikába emigrálva alakította ki a StrongFirst rendszert, ami villámgyorsan napjaink egyik legnépszerűbb edzésmódszere lett.

A faék egyszerűségű eszköz valójában nagyon sokoldalú darab: erob munkára, anaerob erőedzésre és az erő-állóképesség fejlesztésére egyaránt alkalmas, élsportolók ugyanúgy profitálhatnak a használatából, mint az ülőmunkát végzők, de váll-, hát- és derékproblémák rehabilitációjában is használható. Intenzív, teljes testet átmozgató edzést tesz lehetővé, ugyanakkor kizárólag képzett edző felügyelete és irányítása mellett szabad csak belevágni, helytelen használata ugyanis könnyen sérülésekhez vezethet. Más edzésekkel ellentétben nem alapvető szükséglet az extrém terhelés, a bukásig való edzés, ennél sokkal fontosabb a helyes mozgásformák elsajátítása, a kevés, de pontosan végrehajtott gyakorlatok alkalmazása.

Edzőink:

Kovács Ádám

6 éves kora óta sportol, a foci mellett 16 éves korában kóstolt bele a birkózásba, ezt követi a BJJ, a box, majd a thai-box. 3 félprofi MMA mérkőzést tudhat maga mögött. Hobbija a sport mellett a színház és a motorozás, illetve gyerekeknek tart sportoktatást.

Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett .

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált.

Órarend>>

60.000

KALÓRIA ÉG EL NAPONTA

99.8%

A TELJESÍTMÉNYÜNK

469

EMBER EDZ NÁLUNK

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

FIGYELEM! AZ ÓRÁKRA CSAK ÉRVÉNYES TAGSÁG ESETÉN LEHETSÉGES AZ OLDALUNKON KERESZTÜL JELENTKEZNI! AMENNYIBEN MÉG NEM RENDELKEZEL ÉRVÉNYES TAGSÁGIVAL VAGY BÉRLETTEL, KÉRJÜK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AKÁR SZEMÉLYESEN, AKÁR TELEFONON, FACEBOOK-ON, VAGY EMAILBEN!